rss
email
twitter
facebook

luni, 12 iulie 2010

Capitolul 13 din Forever Young


(melodie pentru acest capitol : Westlife-When you're lookink like that http://www.youtube.com/watch?v=EAol6Ej07X4 Va rog ascultati-o e superba !!! )





Capitolul 13
It’s crazy…I mean …You’re crazy….
PERSPECTIVA BELLEI

Am ramas cu gura cascata . Din ce film era trasa scena asta ?! Edward si Emmett ?! In aceeasi camera ?! Adica....imbratisandu-se?!Cred ca nu vedeam bine . Am ramas cu gura cascata .
-Aaa...ok...gata cu lacrimogenele .... ma duc la antrenamente ... Belly-Welly , ai grija de tine , ok ? Si tu ai grija de ea ! A spus Emmett uitandu-se intai la mine iar apoi la Edward.
-Ok , Emmett ! Am ras eu . Pa !
-Bye-bye ! A spus el si a iesit din camera mea .
Am asteptat ca usa sa se inchida si am inceput un ras isteric . Imi zguduia atat de tare pieptul incat am cazut pe pat .
-Ce e asa de amuzant ? A intrebat Edward asezandu-se pe pat cu fata la mine .
Era asa de adorabil cand se incrunta si zambea stangaci .
-Tu si Emmett ? Pe bune , Ed ? Am ras eu .
-Mdea...si eu m-am mirat de mine insumi . Dar avand in vedere ca m-am indragostit de tine...nimic nu mi se pare imposibil ... A spus el apropiindu-se de mine .
Si-a lipit buzele de ale mele intr-un sarut pasional . Nu stiu cum a evoluat totul ... Adica...Acum ne uram si acum ne iubeam ....Aseara...cand mi-a spus ca ma iubeste am simtit automat acelasi lucru . Inainte ii purtam numai dispret pentru ceea ce a incercat sa imi faca ... dar acum...era altceva . Abea asteptam sa ii spun lui Alice ! Oh my gosh ! Alice !!! Am uitat de Alice !!! Si de spital ! La dracu’ !
-Edward....Am spus eu incet . Alice ! A fost tot ce am putut rosti .
-La dracu’ ! Jasper si Alice ! Am uitat de ei . A spus el imbarcandu-si tricoul alb de pe podea .


PERSPECTIVA LUI EDWARD

Am plecat de la Bella putin ametit de toate intampalrile . Era cam ciudata dar ceea ce i-am spus este ceea ce simteam cu adevarat . Am sarit doua cate doua scarile cand am ajuns in casa . Si in casa ce sa vezi ... Curatenie cum nu a mai vazut nici dracu’ ! Rosalie a trecut prin fata mea cu o galeata si un mop . Pe cap avea un batic roz cu bulinute albastre . Era imbarcata ...deplorabil...
-Rose , ce ai patit ? Am inceput sa rad eu isteric .
-Ei bine , spre deosebire de tien care te duci la tarfe din nou , eu am facut curatenie dupa petrecerea de animale care a fost aici noaptea trecuta .
-De unde stii ca am fost la tarfe ? Am intrebat eu mergand spre scari .
-Pentru ca de obicei faci asta . Si pentru ca esti un prost ! A spus ea simplu .
Am mers si and sa fac la stanga spre scari am alunecat pe podea si mi-am izbit spatele de parchetul ud .
-Asa iti trebuie , a spus Rose mergand cu galeata spre baia de la parter .
-Proasta , tampita , cretina , handicapata , aurolaca , nesimtita ce esti , Rose !!!! Am tipat la ea ridicandu-ma de pe jos si tinandu-ma de bara de la scari epntru a nu cadea .
-Si eu te iubesc , fratioare ! A tipat ea .
Am mers spre camera lui Jazz si cand sa bat la usa m-am razgandit . Mai bine il lasam sa isi rezolve singur problemele cu bautura . Si doar i-am spus sa nu vina la mine sa imi zica ca s-a mai culcat cu nu stiu cine . Asa ca m-am intors pe calcaie si am mers spre camera mea . Am intrat si aici era ca si in casa . Mirosea a curat si totul era pus in ordine . Thanks , Rose ! Am spus eu in gand . Am inchis usa si mi-am lasat capul sa se loveasca de ea si corpul sa se lase in jos . Bella . Cum am putut sa o tratez cu atata indiferenta la inceput ? O iubeam acum mai mult decat orice . Stiam acum ce era ceea ce simteam inainte . Si ea m-a iertata atat de usor incat m-a lasat cu gura cascata . Nu stiu daca ma iubea ... Dar speram ca o face . Pentru ca tot rahatul asta era nou pentru mine si nu vroiam sa o pierd .
M-am ridicat si am mers spre dus . Mi-am tras tricoul alb peste cap facandu-l sa cada pe podea . Am pus un picior in baie si mi-am dat pantalonii jos impreuna cu lenjeria intima intrand sub dus . Am dat drumul apei care imi cazu direct in cap facandu-ma sa ma simt automat mai bine . Am stat acolo pur si simplu lasand apa sa ma linisteasca . Cand aceasta s-a racit am iesit de la dus si mi-am infasurat un prosop in jurul taliei . Am aruncat o privire spre oglinda dar nu aveam timp sa imi fac parul . Si chiar daca o faceam el statea cum dorea deci...timp pierdut . Mi-am luat hainele de pe podea si le-am arunca in cosul de rufe . Am mers spre dulap in cautare de niste haine potrivite pentru vremea de afara . Era destul de innorat . Probabil o sa ploua . Am scos din dulap o pereche de blugi negri cu care m-am imbracat . Un tricou albastru inchis si geaca mea de piele . Cand am considerat ca sunt imbracat....decent am coborat scarile .

PERSPECTIVA BELLEI


M-am imbracat cu o pereche de blugi negri , un tricou alb un pic mai lung si o vesta neagra . Mi-am incaltat tenesii si am iesit hotorata din casa mergand spre casa lui Edward . (poza cu tinuta Bellei , aici : http://media.photobucket.com/image/gossip%20GIRLS%20STYLE/shopbook/shoes/blake-lively-nine-west-03-1-2-2.jpg )
Am sarit scarile si am batut la usa . Am asteptat ca cineva sa raspunda dar in schimb am auzit numai niste tipete din casa . Mi-am dat ochii peste cap si am m-am intors pe calcaie asezandu-ma pe treptele de la intrare uitandu-ma la Volvo-ul lui Edward parcat in fata casei . Vantul batea usor facandu-mi parul sa pluteasca intr-o parte .
-Hei , iubito ... Ce faci aici ? M-a intrebat Edward , asezandu-se langa mine .
-Hei , nu te-am auzit iesind afara ! Am spus eu , uitand-ma la el .
-Mdea...sunt dat pe Silent ! Am auzit ca cineva bate la usa si Rosalie nu a vrut sa deschida usa , asa ca ...
-Asteapta , Rosalie s-a intors acasa ? Am intrebat eu uimita .
-Aaa...da...dar crede-ma nu vrei sa o vezi chiar acum ! Rosalie cu un mop si o galeata plina cu apa nu e o companie prea buna ... A spsus el prinzand-ma de mana cand m-am ridicat .
-Ok , Domnule Destept ! Mergi cu mine pana la spital ?
-Sigur !

PERSPECTIVA LUI EDWARD

Am coborat din masina in fata spitalului si puteam sa jur ca trebuie sa o tin pe Bella din moment din moment pentru a nu cadea din picioare cand a vazut-o pe Alice in fata spitalului .
-Ce mama dracului’ ?! Alice !!! Ce faci aici ? A tipat Bella alergand spre Alice .
-Ei bine...te-as fi sunat dar nici o asistenta nu a stiut nimic de telefonul meu .
-Si ce ai facut ? Ai amenintat ca le scoti ochii cu manechiura ta frantuzeasca daca nu te lasa sa pleci ? A tipat Bella din nou , parand mai amuzata .
-Nu ! Si mai bine ! I-am amenintat ca le bag pantofii mei cu toc cui pe gat daca nu ma lasa sa plec si m-au lasat ! Uite am si bilet de externare ! A spus ea sarind in sus si in jos dandu-i un bilet Bellei .
-Edward....putem sa ne intoarcem acasa ? M-a intrebat ea citind biletul .
-Sigur ! Alice ! Volvo ! Acum ! Fugi ! Am ras eu .
-Off , frate ce acrituri sunteti azi ! A spus ea disparand in parcare .
-Esti ok , iubito ? Am intrebat-o eu pe Bella , punandu-mi o mana pe umaerii ei .
-Aaa...da...hai sa plecam o data de aici ! Cred ca mi-a ajuns cu spitalele pentru o vreme ! A ras ea .
Am mers in parcare si am intrat in Volvo . Am pornit masina si capul spiridusului aparu intre cele doua scaune din fata .
-Edyy , ma duci la Jezzy te rog ? A intrebat ea cu o voce de copil mic .
Ohh , Doamne si Emmett ce zicea ?
-Nu si daca imi mai spui o data asa ! Am ras eu parcand masina .
-Ok , pa !
-Pa , Alice ! A spus Bella coborand din masina .
Alice a intrat in casa val vartej si a mai si lasat usa deschisa .
-ALICE SWAN !!! A tipat Rose din casa .
-FUGI !!! Am spus eu si Bella in acelasi timp .
Am fugit in spatele casei si ne-am oprit .
-Ei bine...nu putem intra in casa decat pe geam . Am ras eu .
-Haide ! A spsu Bella urcandu-se in copacul de langa balconul meu .
-Nu iti e frica sa nu iti rupi o unghie sau ceva ? Am ras eu urmand-o .
-Nu sunt o sclifosita , Edward ! A spus ea urcandu-se in balconul meu .
-Ma bucur ! Am spsu eu cand am ajuns pe balcon sautand-o .
Am deschis cu piciorul usa de la balcon si am intrat in camera calduroasa . Am inchis usa cu buzele inca lipite de ale ei si aunci s-a intampla inevitabilul .
-JASPER !!! A tipat Alice .


------------------------------------------

Hey , guys ! Aici Silver (din nou:P) Am postat si capitolul urmator ! Sper sa va placa si nu uitatai sa comentati ! Xo xo Silver !

3 comentarii:

gaby spunea...

Oh..iar a patit-o jasper=)))
Daca nu se invata minte o data:-L
cat imi place ca i-a spus ca o iubeste:X

Anonim spunea...

Saracu jazz:))

Anonim spunea...

mah ...deci eu tot n`am inteles...kre innevitabil s-a intamplat?:-w
oh,doamne...trec ca next:X:X

Trimiteți un comentariu